Thursday, June 25, 2009

Pertandingan Kucing

Bestnya! Bestnya! Apa yang best sangat tu, ek? Best sebab bermula esok, Pertandingan Kucing Antarabangsa akan diadakan di Mid Valley Exhibition Centre sehingga hari ahad ni.

Aku tak pernah pergi tengok pertandingan kucing ni. Kali ni rasa macam nak pergi pulak. Teruja pulak rasa. Hari esok tak dapatlah pergi. Mungkin Sabtu atau ahad boleh pergi...yeay...!!!

Dengar cerita ada 150 kucing yang akan bertanding. Mesti comel2...aku ni tak boleh tengok kucing...I've a soft spot for cats...bukan setakat soft, boleh jadi melt terus nanti.

Macam manalah rupa2 kucing tu nanti, ek? Adakah seperti kucing2 di bawah ni...hmmm...^_^










3 comments:

alone said...

aku pun tak pernah tengok pertandingan kucing. ada acara lumba kucing tak? hehe.

susah nak bela kucing nih. tambah2 yang jenis2 manja tu. haiya.

keiroro said...

hmm...

kalau x de pape halangan nk g la tgk kuceng2 nih... XD

sambil2 tu leh tgk transformers buat kali kedua...

kikiki.... XD

Siti R said...

alone: acara lumba xde la kot...tp acara kucing cantik ada ler ^-^

hmmm...bergantung kpd individu...tp yg sy tau jaga kucing agak byk belanjanye..yelah..mknan dia pon lg mahal drp mknan kita...huhu

keiroro: wah2...2 in 1 nih...rasa cam nk tgk transformers gak...